dinsdag 14 juli 2015

Vaseline Bodylotion spray : Advanced Repair


Toen Vaseline vorig jaar met de bodylotions in spray vorm kwam was ik erg enthousiast. Voor de zomermaanden is dit echt een uitkomst. Ze brengen super snel aan, verdelen makkelijk en gaven een licht verzorgend gevoel. Soms vond ik ze net te weinig verzorging geven en blijkbaar ben ik niet de enige geweest, want sinds kort is Vaseline nu ook met de Advanced Repair gekomen. Een bodylotion die nog meer verzorging en voeding geeft. Ik was erg benieuwd en heb hem voor jullie getest. 


De Advanced repair bevat twee keer zo veel hydraterende bestanddelen om droge plekjes te verzachten en te herstellen en een soepele huid te houden, volgens Vaseline. Je merkt zelf misschien wel na een dag zwemmen, op het balkon of in de tuin in de zon zitten dat de huid het best te leiden heeft. Natuurlijk moet je ook een zonnebrand gebruiken, maar daarnaast is het wel erg fijn als je een goede bodylotion kunt gebruiken. 

Wist je dat als jij je huid goed verzorgt en hij beter zijn hydratatie kan vasthouden hij ook langer zijn zonnige kleur behoud? Dus extra goed verzorgen als je die zongebruinde armen en benen langer wilt behouden.  

Wat erg fijn is aan deze bodylotion , is dat hij ten eerste erg gemakkelijk aanbrengt en verdeelt, maar daarnaast ook nog eens parfumvrij is. hierdoor is hij geschikt voor mensen die een gevoelige huid hebben en is hij ideaal te combineren met je eigen parfum. Hij trekt ook erg snel in, dus je hoeft nauwelijks te wachten tot je je kleding aan kan doen. 

De voorloper van deze bodylotionspray van Vaseline had niet eens Vaseline in de ingrediënten zitten. Niks mis mee, maar je verwacht het wel een klein beetje. Niet alleen deze nieuwe Advanced Repair heeft microdruppels vaseline-jelly , maar alle varianten hebben een vernieuwde formule. 


Nog een paar tips van Vaseline: 
Een zomerlang genieten van een stralende, gezonde huid? Start én eindig elke dag met
de extra hydraterende kracht van Advanced Repair.  

 ✓ Prepare. Start minstens 2 weken voor je zonvakantie met het dagelijks aanbrengen van de Advanced Repair Bodylotion Spray om je huidconditie  alvast in topvorm te brengen. 

 ✓ Care. Eindig een lange, warme zomerdag met een verkwikkende, koele douche om de doorbloeding van je huid te stimuleren en sluit af met de  intensieve verzorging van Advanced Repair. 

 ✓ Aftercare. Zo lang mogelijk van je zonnige kleur blijven genieten? Zorg dat het vochtgehalte van je huid op peil blijft en pak tekenen van droogte direct  goed aan. Zo zal je bruine huid veel langer blijven stralen! 

De Vaseline Bodylotion spray Advanced Repair bevat 190 ml. en is verkrijgbaar voor €8,29 bij een drogisterij bij jou in de buurt. Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.