woensdag 15 juli 2015

Zoeva Luxe Cream Lipstick


Maaike - Een poosje geleden was ik even op de website van Zoeva aan het rondneuzen, zoals ik dat wel vaker doe. Je herkent het vast wel. Lekker je mandje volgooien met alles wat je wel zou willen hebben en vervolgens weer op het rode kruisje drukken, om wat voor reden dan ook. Maar de laatste keer heb ik niet op het rode kruisje gedrukt en heb ik een aantal leuke producten besteld waar ik erg benieuwd naar was. Zo ook twee lipsticks uit het Luxe Cream Lipstick assortiment. In dit artikel vertel ik je wat ik er van vind!


De lipsticks zijn vegan en parabenen vrij. Dat is al een groot pluspunt voor veel meiden. Verder zegt Zoeva dat de lipsticks barsten van het pigment en lang blijven zitten. De lipsticks hebben een romige en felle finish die ervoor zorgt dat je lipstick goed opvalt.
Nou klinkt allemaal goed! 
Ik heb twee kleurtjes uitgezocht, namelijk een felroze en een wijnrode kleur. Roze omdat je er daar naar mijn mening nou eenmaal nooit genoeg van kunt hebben en een wijnrode omdat ik er daar juist nog geen van heb. Soms moet je een beetje uit je comfort zone.De lipsticks zitten in een prachtig grijze metallic huls met in witte letters Zoeva erop. Heel mooi. Verder is de binnenkant van de huls mat grijs en staan er de 3 bekende Zoeva woorden op: color. love. makeup. Er zit een soort magneet in de huls, waardoor de dop er zo op schiet als je de lipstick weer dichtdoet. Dat allemaal bij elkaar geeft mij echt het gevoel dat ik een luxe product in handen heb, terwijl het prijsje prima is.


We beginnen met de felroze. Zoeva omschrijft het zelf als een felle fuchsia. Pop Stitch “Fun and Flirty.” 

De swatch ziet er al goed uit. Romig en goed gepigmenteerd.


Van dichtbij. Doordat het een romige lipstick is zie je helemaal geen velletjes. Verder dekt de lipstick ook goed.


En nog een keer maar dan full-face. Mooie kleur toch!? 


Dan de wijnrode kleur. Voor mij toch een beetje spannend. Zou het wat zijn? Cross My Heart “Put the Cherry on Top.” 


Ook deze swatch ziet er goed uit. 


 Van dichtbij. Ook geen velletjes en een goede dekking.


En dan full-face. Heftig hoor! Ik moet er even aan wennen, maar ik vind het wel mooi!

Nou ik kan niet anders zeggen dan dat het prachtige lipsticks zijn. Ze zijn heerlijk romig en dekken goed. Ondanks de romigheid blijven de lipsticks wel goed zitten. Wat drinken en een lunch overleven ze makkelijk. Het lijkt dan ook wel alsof de lipsticks na een half uurtje dragen iets matter/droger worden, waardoor ze wat beter hechten. Ik ben enthousiast en ook wel benieuwd geworden naar nog andere kleurtjes. Ik vrees dan ook dat ik de volgende keer tijdens het rondneuzen weer niet op het rode kruisje zal drukken.

De lipsticks kosten €8,50 per stuk en zijn te bestellen via de website van Zoeva.Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.