dinsdag 21 juli 2015

Zomer douchegel voor hem en haar


Emmely - Wat was dat heerlijk die hittegolf! Geef mij maar Zon, zon en nog eens zon, I love it! Na al dat zonnen, flaneren, teraszitten en zwemmen vind ik het al helemaal heerlijk om de dag af te sluiten met een vefrissende douche. Deze keer heb ik mijn vriend ook aan het werk gezet met het testen van een douchegel van de ICI PARIS XL. Het is niet zo moeillijk om hem zo ver te krijgen, want hij is zo'n beetje nog gekker op douchen dan ik ben.Evoka - Mediterranean breeze doucheschuim 
Evoka belooft je een intens genot en dat elke dag weer. Deze exclusieve verzorginsproducten moeten onze zintuigen uitnodigen om ons via exotische rituelen te laten meevoeren via de stranden van de Middellandse zee naar het wilde hart van Afrika. Evoka wil je aan zetten tot reizen en daarom hebben ze lichte en heerlijk geparfumeerde producten ontwikkeld waarbij het welzijn van de huid altijd op nummer 1 staat.
Ik heb de Mediterranean breeze doucheschuim uitgeprobeerd na een dag aan het strandje bij een meer hier in de buurt en een heerlijke barbecue op mijn balkon. Mijn dag kon letterlijk niet meer stuk met dat heerlijke weer en deze doucheschuim bleek de perfecte afsluiter. wat een heerlijke geur die perfect paste bij mijn frisse douche en het hielp perfect bij het afkoelen. Het schuim voelt heerlijk zacht en romig aan en is een echte verwennerij.
Evoka mediterranean breeze doucheschuim - €8,83 - exclusief bij ICI PARIS XL


ICI PARIS XL Homme douchegel voor lichaam en haar
ICI PARIS XL is van plan om het hart van elke man te veroveren met hun nieuwe productlijn speciaal voor mannen. Het is een kalmerende en doeltreffende productlijn die is ontwikkeld voor een huid in topvorm. Deze lijn heeft zeven producten voor het reinigen, scheren, verzorgen en het lichaam die ultrazacht zijn. Ieder product heeft twee actieve bestanddelen centraal staan die speciaal zijn afgestemd op de mannenhuid. Salie en Gletsjerwater uit een bron in de Zwitserse Alpen die ervoor zorgen dat jouw huid wordt opgepept, gevoed en ontstopt.
Mijn vriend heeft de Hair & bodywash uit deze lijn uitgeprobeerd en zoals het een echte man betaamd was hij kort en bondig: Het is gewoon een douchegel, het ruikt net als andere douchegels en ik merk niet zoveel bijzonders. 
Ik heb het zelf dan ook even geprobeerd en ik moet zeggen dat mijn vriend helemaal gelijk heeft. Het heeft een standaard mannengeur die veel mannenproducten vroeger en nog steeds vaak hebben, waardoor deze douchegel zich qua geur niet echt onderscheid van de rest van de producten op deze markt. Veel mannen houden dan ook niet van teveel producten op hun toilettafel en teveel poespas, dus wat dat aangaat zijn ze daarvoor aan het juiste adres.

Homme Hair & Body Wash - €8,83 - exclusief bij ICI PARIS XL Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.