maandag 3 augustus 2015

DaailySilSil 2015 - Week 31


Goedemorgen op deze zonnige warme morgen. Vandaag hebben we een heerlijke dag, en laten we deze dag beginnen met het doornemen van mijn afgelopen week. Een rollercoaster week, want mijn internet lag er een paar dagen uit, ik kondigde aan minder te gaan bloggen en had leuke uitstapjes met Noah. Kijk mee van dag tot dag. 
Mijn week begon perfect *not* . Ik kom op maandag thuis en kom er achter dat mijn modem overleden is. Dus direct Ziggo gebeld en 4 dagen zonder internet gezeten. Nou als iemand die online veel doet is dat echt een ramp. Een blogger zonder internet is echt rampzalig. 


Yep 140 tomaten aan gewicht van mijn lijf af!


Maandag in de auto richting Groningen. Ik had mijn laatste werkdag met klanten en mijn vader en broertje gingen Noah vermaken met Monkey Town en Ikea.


 De hele week weer workouts gedaan met level 10.


Met Noah naar Binnenstebuiten. Een erg leuke en leerzame film, maar hij duurt naar mening iets te lang voor een kinderfilm.


Meneer tandloos is zijn eerste tand kwijt. Ik zal hier volgende week nog wat meer over vertellen, maar na de film fietsten we richting pastafabriek en kwam Noah hard ten val voor de deur met de fiets door de stoep. De eigenaar van de pastafabriek zag dat en bood Noah gelijk een ijsje aan. De pijn was hierdoor al snel vergeten. 


De pasta van de pasta fabriek was weer erg lekker. 


 Erg leuke dingen van Miss Sporty kwamen afgelopen week binnen. reviews kunnen jullie zeker verwachten want ben enthousiast :D.


Noah had natuurlijk lekkere snoepjes bij de film, maar ik heb het heel netjes gehouden met een fles water en een proteïne reep van Herbalife.


Wauw verliefd op deze kleur van miss sporty lasting color gel shine in 554 


En zo is het maar net!


Wakker worden en jezelf in de spiegel bekijken en tot de conclusie komen dat je onderkin echt minder wordt! Drie van deze foto's heb ik zelfs expres van onderen gemaakt lol. foto is gemaakt met de front camera van mijn nieuwe Microsoft Lumia 640XL wat een scherp beeld!


Tot nu toe erg blij met mijn nieuwe Microsoft lumia 640XL. Hij heeft de grootte als een iPhone 6+ en kreeg hem gratis bij mijn verlenging die dezelfde prijs had als mijn sim only! Ik hou mijn iPhone 5 nog wel op reserve, maar tot nu toe vind ik het echt een leuk ding!


Met de buurvrouw naar de Action en weer €50+ lichter. Maar wel bruikbare en leuke dingen mee genomen.
  

Mijn ontbijttrio! 


Op de foto komt het niet helemaal over, maar hij was echt flink paars van kleur. 


Mijn inpaklijst is klaar. Ik ga met Noah een midweek op de camping staan. Onze eerste vakantie samen met zijn tweetjes!


Afgelopen zondag deed ik mijn hartslagmeter weer eens om. Helaas werkt deze van de Aldi toch echt niet naar wens, Hij trackt heel vaak mijn hartslag niet, want ik weet wel zeker dat ik over de 400 calorieën verbrand heb, want hij heeft zeker de helft van de tijd wel stil gestaan. 


 Gezellig samen met Pap en Noah naar de pizzeria! 


Lang geleden dat ik een pizza had, maar hij was erg lekker! 

Dat was mijn week. Aankomende week ben ik op de camping en zal ik zoveel mogelijk online posten met wat ik allemaal aan het doen ben. 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.