dinsdag 11 augustus 2015

Dailysilsil 2015 - week 32


Goedemorgen, allereerst nogmaals bedankt voor jullie begrip dat ik het nu even wat rustiger aan doe! Ik heb een heerlijke vakantie week gehad op de camping . Ook doen Noah en ik veel leuke dingen en was het daarom echt een top week. Vorige week maandag gingen Noah en ik een midweek op de camping staan met de caravan van mijn opa en oma. We stonden in Drouwenerzand en mochten daarom gebruik maken het pretpark. Na de caravan op zijn plek te zetten zijn we even naar het park gegaan. Opa en oma waren mee en mijn vader hielp ook! 


Ons huisje voor die week. 


Ik heb me goed vermaakt. Een paar bladen zoals de Linda daar kan ik echt wel wat dagen mee doorkomen. 


Ik vermaak me wel op de moeder/zoon vakantie Noah zie ik 1x per half uur en ik speel wat met mijn telefoon en lees de Linda. En zelfs hier blijf ik bezig met herbalifelevel10 . Ok ik zal niet heel schijnheilig doen, want naast Herbalife food en appels eet ik ook wel een kroket en frikandel 


Madelon van de blog www.waymadi.nl had een oproepje online dat ze baklava ging maken. Daar moest ik natuurlijk gebruik van maken en bestelde bij haar een portie baklava. Het was echt heerlijk. 


Een dag dat we naar het attractie park gingen was het echt smoordruk en stond er echt een rij tot aan het einde van het park. Gelukkig konden wij met ons polsbandje zo naar binnen via de snel ingang. 


Super leuk! Af en toe kwamen er wat mensen bij mij zitten omdat ik om me heen wel plek had. Biedt een gezin mij een patatje aan omdat ik anders 45 min in de rij moest wachten en dat eigenlijk niet kan , anders wist Noah niet waar ik ben! 


Gezellig een uurtje met de huifkar door de Drentse landerijen. Noah en zijn campingvriendje vonden het helemaal leuk en hadden nog niet eerder een hunebed gezien.  


Ik zag dit in een blad staan . Slimme zet van Aviko. Heb ze gelijk afgelopen week gekocht en ze zijn erg lekker. Maar het blijft een stuk goedkoper om het zelf te maken. 


Klinkt het gek als ik zeg dat ik me afgelopen week nog meer heb doen beseffen dat ik het alleen zijn (zonder man bedoel ik dan) op dit moment echt heerlijk vind zo samen met Noah?


Noah ontdekte dat hij de break dance wel erg leuk vond! Hij is er wel 15 keer in geweest. 


Vrijdag gingen we weer naar huis , maar eerst gingen we nog langs mijn opa en oma's huis . Daar kwamen we er achter dat deze lummel in de emmer was gesprongen en er niet meer uit kon. 


Het grappige is dat Noah een ontbijtje bij de Hema altijd erg graag wil. Het is niets bijzonders, maar Noah wil dat zo nu en dan erg graag doen en het is een erg leuk uitje voor een ontbijtje voor een euro. 


Noah begint echt een grote jongen te worden, maar als mama een perspakket binnen krijgt van zwitsal met een konijntje dat licht geeft. Noah vond het helemaal geweldig. 


Noah en Emanuel zijn altijd zo schattig samen. Het zijn ook net broertjes, en veel mensen denken dat ook altijd. 


Zondag was de verjaardag van kiki. Het was een erg gezellige dag en er was heerlijk voor ons gekookt.

Dat was mijn vakantie weekje met Noah. Aankomende week is onze laatste vakantie week en daarna begint het 'gewone' leven weer.Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.