maandag 17 augustus 2015

DailySilSil 2015 - week 33


Goedemorgen iedereen, vandaag weer een dailysilsil voor jullie met foto's van mijn afgelopen week. Ik ben erg veel op pad geweest met Noah want het was zijn laatste week vakantie en vanaf vandaag begint het 'echte leven weer. 
Ik ben vanaf deze week weer aan het werk en ik moet zeggen dat ik het ook wel erg gemist heb. Ik vind 3 weken vakantie echt te lang. Nu kon ik niet anders en omdat ik Noah 3 weken heerlijk thuis had koos ik er voor om met hem allemaal leuke dingen te doen, maar persoonlijk heb ik liever een paar weken vrij om weg te gaan. Nu heb ik het voorrecht dat ik eigen baas ben en mijn eigen tijden en vakanties kan indelen, dus op dit moment leef ik het perfecte leventje naar mijn mening. 


Zo ineens reed er een old school ijscokar in de straat. Noah ging snel op zijn sokken naar beneden om een ijsje te halen. 


yay , hier gaat mijn hart echt sneller door kloppen. De nieuwe Essence en Catrice collectie. Ik ben op dit moment al een aantal dingen aan het testen. 


Mijn lekkere snack trek. 


Een prachtige magische marble lucht!


Met Noah ben ik afgelopen week echt kleding wezen shoppen. Hij krijgt er steeds meer gevoel voor en begint nu echt een stijltje te krijgen. 


Mijn soort van cheat meal van de dag. Ik heb er echt van genoten. 


Donderdag was het heerlijk weer en zijn we met de meiden en kids naar hoornseplas gegaan. 


De twee boefjes samen. 


Afgelopen week had ik ook een DIY project en heb ik een oranje kastje omgetoverd in een wit werkkastje voor de salon. Ik ben dan ook erg blij met het resultaat . Het is gedaan met Annie Sloan verf. Met dit verf hoef je niet te schuren e.d. je kunt het verf op alles aanbrengen. Ideaal. 


Een lekkere maiswrap met gerookte zalm, avocado , rucola en veldsla en moster dille dressing. 


Vrijdag zijn we naar de kinderboerderij en speeltuin in stadspark geweest. Wonderbaarlijk was het er erg rustig en hebben Noah en Emanuel de hele middag samen gespeeld. En natuurlijk moest er ook een ritje op de pony.


Het was echt drie dagen feest voor de boys en wij als mama's konden best relaxt zitten deze dagen. Op zaterdag zijn we naar monkeytown gegaan en hebben ze zich echt uren samen vermaakt en konden Danila en ik lekker samen kletsen. 


zondag was het chill dag en dus lekker in huispak op de bank. Mijn haar zat heerlijk in palmboomstyle. Zo kwam ik letterlijk uit bed.Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.