maandag 24 augustus 2015

DailySilSil 2015 - week 34


Goedemorgen vanuit Parijs. Afgelopen week was het de eerste school week voor Noah en ben ik weer aan het werk gegaan. Mijn einde van deze week sloot perfect af , want ik zit dus weer in Parijs en ben ik afgelopen week ook nog naar Noorderzon geweest. Afgelopen week ben ik om 06.30 al gaan sporten. Moest even wat moeite doen om uit bed te komen, maar het is wel erg lekker om daarna je dag gewoon te kunnen beginnen en niet meer einde van de dag nog een workout moet doen. Heb het de maandag, dinsdag , woensdag en donderdag gedaan. Na Parijs wil ik dat ook zeker weer oppakken.


Na 6 weken vakantie voor het eerst naar groep 3. Zie dat gespannen koppie! Hij kreeg die ochtend geen hap door zijn keel van de spanning en kreeg alleen een cracker naar binnen die arme schat!


Ik had toch veel spierpijn in mijn buik. Elke beweging in bed voelde ik al. Maar het geeft me ook wel weer een goed gevoel. Je weet dat je wat gedaan hebt.


De 24herbalife workout is woensdag ook weer gedaan. Die dag had ik het best zwaar en ben ik me daarna direct lekker gaan douchen.


Noah en ik zijn vorige weekend druk bezig geweest met de strijkkralen die hij ooit cadeau kreeg. We hebben veel leuke dingen gemaakt. 


Helaas van de storingen van Ziggo, maar ik ben lekker op tijd mijn bed in gegaan. want had met Emmely de volgende dag afgesproken. 


voor de sushi lunch met Emmely moest ik natuurlijk nog wel even naar de sportschool. Altijd lekker om weer in beweging te zijn. 


sushi time! Emmely en ik hadden elkaar ook al echt te lang niet meer gesproken. We hadden zoveel te vertellen!


Yay, mijn bestelling van Asos is binnen en ben echt super blij met mijn espadrilles. Precies wat ik zocht.


Donderdag ben ik met Noah naar Noorderzon geweest. Dit is een jaarlijks evenement van 10 dagen in Groningen in het noorderplantsoen. Noah vond het helemaal leuk om even rond te kijken. 


Noah en zijn mega suikerspin. Hij vind dat zo lekker! 


afgelopen week weer een aantal sets wimperextensions gezet. Deze set heb ik gezet bij collega wimperextensions stylist Diana. Ze was er weer erg blij mee en heeft mijn wimpers ook weer gedaan.  

Vrijdag avond vertrok ik met de trein naar Schiphol en kon ik gebruik maken van een eerste klas kaart. Heerlijk want vrijdag van 22.30 tot 01.15 in een trein met dronken studenten is geen pretje. Dus eerste klas was dit keer zeer welkom. 


Op schiphol moest ik zeker 5 uur wachten voor mijn vliegtuig vertrok. Dus filmpje gekeken en lekker aan het internetten gegaan. ik nam voor het eerst in jaren weer een koffie en een energie drank. Dat had ik ook wel even nodig. 


Zonsopkomst met het vliegtuig waar ik mee vloog. Mooi plaatje zeg ik zo. 


Het is bijna niet te zien dat ik hier al 36 uur geen slaap had gehad. De eerste dag lekker 5 kilometer gelopen en langs het Louvre en de mooie parken gezeten. het was 33 graden dus erg warm, maar wel erg lekker. 


In het vliegtuig las ik dit en ik kreeg er de rillingen er van. Ik zou vrijdagavond de Thalys naar Parijs hebben, maar de vliegticket was uiteindelijk goedkoper. Dus puur om de prijs zat ik vrijdag niet in de thalys maar ging ik naar Schiphol. ☹ krijg er rillingen van als ik er over nadenk.


Fruit is best prijzig in Parijs! Maar dat boeit me niet. Lekkere pink lady als snack.Hoe vaak maak je mee dat je in Parijs in een nostalgische kerk een piano concert kunt bijwonen. Het was echt magisch mooi. Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.