woensdag 5 augustus 2015

L’Oreal Color Riche Matte #131 Mistinguette


Maaike - Dat je als lipstick fan een kleur lipstick mag uitkiezen en dat daar dan gewoon je naam in wordt gegraveerd… Gaaf toch!? Mij overkwam het een aantal weken geleden bij een event. Ik mocht van de nieuwe L’Oreal Color Riche Matte collectie een kleurtje uitkiezen die mij het meeste aansprak. Ik ging… hoe kan het ook anders.. voor roze! Namelijk de kleur #131 Mistinquette. In dit artikel laat ik je de lipstick beter zien en vertel ik je wat ik er van vind!Zoals je kunt zien is de lipstick heel fel en dat is altijd lastig om op de foto te krijgen.
De huls van de lipstick is prachtig en voelt chique aan. De dop valt in een soort kliksysteem en kan daarom maar op één manier gesloten worden. Alleen al door zo’n klein snufje heb je toch het gevoel dat je met een luxe product te maken hebt, terwijl de lipstick gewoon verkrijgbaar is bij de drogist.Kijk hoe mooi fel! Op de onderste foto komt de daadwerkelijke kleur het beste tot zijn recht. Roze en mat! Vrolijk en ontzettend geschikt voor de zomer.


Eenmaal aangebracht is de lipstick net zo mooi als in de huls. Velletjes worden niet benadrukt en de lipstick gaat zeker een uur of 4 mee. Dat is wat mij betreft prima! De lipstick brengt ook ontzettend prettig aan en glijdt gewoon over je lippen. Ook voel je de lipstick gedurende de dag niet ‘op’ je lippen zitten. Gelukkig maar, want dat vind ik altijd een rotgevoel.


En nog een full-face foto. De kleur matcht wat mij betreft ook perfect met het turquoise shirt dat ik aan heb op de foto.

Conclusie, ik vind het een prachtige felle, matte kleur, een mooie lipstick om te zien (vooral met mijn naam erop natuurlijk) en de kwaliteit is goed.
Ik zou mij wel kunnen voorstellen dat de prijs iets aan de hoge kant is voor een drogisterijmerk voor veel mensen, maar gelukkig zijn er vaak genoeg leuke acties bij de drogisterijen waardoor je de lipstick met een leuke korting kunt scoren!


L’Oreal color riche matte #131 mistinguette is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen voor een prijs van €14,99.

Liefs,

Maaike

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.