vrijdag 21 augustus 2015

Review L’Oréal La Palette Nude


Mocht je op zoek zijn naar een nude oogschaduw palette, dan kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er is zo ontzettend veel keus, van budget tot high end. Om het nog wat ingewikkelder (of juist niet) te maken laat ik jullie vandaag een nude palette zien van L’Oréal. Dit palette heb ik al enige tijd geleden gezien en gekregen bij een perspresentatie, maar omdat het palette pas vanaf eind augustus te verkrijgen is, laat ik het jullie nu pas zien.


 

Mooi om te zien is het in ieder geval wel! Het is een oogschaduw palette met daarin 10 nude achtige kleuren. Er zit 7 gram product in, wat neerkomt op 0,7 gram per oogschaduw. Er is een grote spiegel over de gehele breedte van het palette. Ook komt het palette met een kwast, met aan de ene kant een sponsaplicator en aan de andere kant een blendingkwastje (niet geweldig, wel oké).

Tijd om te swatchen. De kleuren zijn zowel glanzend als matt. Zoals je kunt zien zijn de eerste 5 kleuren niet heel erg gepigmenteerd. Ik moet eerlijk zeggen dat de kleuren beter uitkomen op het oog als je daar een goede oogschaduwbasis onder aan brengt. De laatste 5 kleuren zijn een stuk beter gepigmenteerd, maar ik vind wel dat de matte bruintinten veel op elkaar lijken. Na het swatchen was ik een beetje bang dat ik niet heel goed met dit palette uit de voeten zou kunnen.


Ik heb echt veel met dit palette gespeeld en geoefend. In het begin was ik helemaal niet enthousiast. Ik vond dat het leek alsof ik steeds maar twee kleuren oogschaduw ophad. Namelijk de highlighter voor onder mijn wenkbrauwbot en een bruinige kleur. Terwijl ik toch echt wel 4 of 5 kleuren had gebruikt. Maar… oefening baart kunst!


Dit is een look waar ik zelf wel tevreden over was. Meerdere bruintinten en matte en glanzende kleuren door elkaar. Best mooi toch?!


Heel erg enthousiast ben ik niet. De kleuren zijn mooi en blijven ook goed zitten op het oog gedurende de dag, maar toch vind ik dat de kleuren hier en daar best veel op elkaar lijken en dat vind ik jammer. Het is een mooi nude palette, maar niet helemaal voor mij weggelegd helaas.


Het L’Oréal La Palette Nude 02 beige is verkrijgbaar bij diverse L’Oréal verkooppunten vanaf eind augustus.

Wat is jouw favoriete nude oogschaduw palette?

Liefs,


Maaike


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.