woensdag 19 augustus 2015

Review Nivea Q10 producten


Ik denk dat er in heel veel huishoudens wel een product van Nivea te vinden is. Vooral de bekende blauwe potten zijn uitermate populair. Maar Nivea heeft ook een Q10 lijn.
De gezichtslijn is gericht op het tegengaan van fijne lijntjes en rimpels. Maar er zijn ook Q10 producten voor het lichaam, die verstevigend zouden moeten werken. Ik heb drie van deze Q10 producten getest voor het lijf en vertel je in dit artikel wat ik er van vind.


Nivea schrijft dat het co-enzym Q10 een huideigen bestandsdeel is. Dit bestandsdeel draagt bij aan de energietoevoer in de cellen. Naarmate je ouder wordt vermindert het Q10-niveau van de huid. De Q10 producten van Nivea zorgen ervoor dat het unieke huideigen Q10 energiecomplex diep tot de huid doordringt en de huideigen energie stimuleert. Hierdoor worden de cel functies ondersteund en wordt de elasticiteit van de huid verbeterd.

Klinkt allemaal goed natuurlijk. Maar werkt het ook? Ik heb een aantal weken drie verschillende producten van deze lijn getest. Namelijk een bodylotion voor onder de douche, een serum en een body crème.


Ik begin met deze bodylotion voor onder de douche. Het concept is natuurlijk top. Je onder de douche vast insmeren, dat vervolgens afspoelen, afdrogen en klaar. Je hoeft je dan niet meer in te smeren en kan gelijk in je kleren schieten. Dat is wat mij betreft ook gelijk het pluspunt van dit product. Je wint tijd zonder dat je huidverzorging daaronder lijdt.Het product dient te worden gebruikt nadat je je hebt gewassen met een douchegel. (Zou Nivea trouwens van dit product niet een 2 in 1 product kunnen maken. Douchegel en bodylotion in één?) Het ziet er gewoon uit als een bodylotion en brengt gemakkelijk aan. Ik merk gelijk dat mijn huid glad aanvoelt. Tijdens het douchen iets té glad als je het mij vraagt. Het lijkt wel alsof er een heel dun laagje plastic op mijn huid ligt. Heel gek gevoel. Maar zodra je je hebt afgedroogd is dit gevoel weg en voelt je huid gewoon goed verzorgd aan.


We gaan door met het serum. Deze zou er voor moeten zorgen dat je cellulitis binnen 10 dagen vermindert. De substantie voelt een beetje als een gel, maar is absoluut niet plakkerig. Je brengt het serum aan op je huid na het douchen op de plekken die versteviging kunnen gebruiken, zoals buik, billen en benen. Het serum voelt prettig aan en trekt gelukkig snel in de huid.


Als laatste heb ik ook de verstevigende body crème getest. Ook deze is bedoeld voor buik, billen en benen. Maar als ik eenmaal aan het smeren ben, dan doe ik gewoon gelijk mijn hele lijf met deze crème. De crème heeft de bekende Nivea geur (lekker!) en brengt gemakkelijk aan. De substantie is prettig, niet heel dik maar ook niet heel dun. Ik vind ook dat de crème opmerkelijk snel intrekt en dat vind ik echt een pluspunt. Want ik wil gewoon snel mijn kleren aan kunnen doen na het douchen.

Maar de grote vraag blijft... Zijn deze producten nu ook daadwerkelijk verstevigend? Is mijn huid strakker en mijn cellulitis minder? Nee, sorry. Wat dat betreft merk ik geen enkel verschil. Ik heb de producten echt een ruime tijd geprobeerd en alhoewel het prettige producten zijn, merk ik niet dat ik opeens strakker in mijn vel zit. Ik ben van mening dat je voor een strakker huidje toch echt gewoon moet sporten en gezond moet eten en dat dan alleen smeren met een product niet helpt.


Maar dat neemt niet weg dat het fijne producten zijn, die je huid daadwerkelijk goed verzorgen en prettig aanvoelen. Daar komt bij dat ik het gebruik van een bodylotion onder de douche hartstikke handig vind! Deze zou ik dan ook zeker aanraden om een keertje te proberen.


De producten van Nivea zijn te koop bij diverse drogisterijen.

Liefs,


Maaike

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.