woensdag 26 augustus 2015

Rimmel london Provocalips


Na heel veel positieve reviews te hebben gelezen over de Rimmel Provocalips, was ik toch wel erg nieuwsgierig geworden naar dit lipproduct. Toen Kruidvat een poosje geleden de 1+1 gratis actie had, kon ik mij dan ook niet meer beheersen en heb ik twee kleurtjes uitgekozen die ik met veel plezier heb getest! Kijken jullie mee?Dit zijn de twee kleuren die ik heb uitgekozen, natuurlijk een roze en een chique donkerrode kleur.

#310 Little minx
#550 play with fire


De lipsticks werken als volgt. Je brengt eerst met een applicator de kleur aan op je lippen. Vervolgens breng je een laagje doorzichtige gloss aan over de kleur en voilà. Dat is het. Vervolgens kan je volgens Rimmel 16 uur lang eten, drinken en zoenen! Nou dat wilde ik wel proberen!


Op bovenstaande foto’s heb ik het product net aangebracht. Zoals je ziet is er nog wel glans te zien. Dit trekt weg na ongeveer een uurtje. Dan wordt het iets matter.

Maar bij dit product gaat het natuurlijk voornamelijk om de ‘houdbaarheid’. Rimmel zegt dat de kleur 16 uur lang blijft zitten. En dat is lang, heel lang! Maar… ze hebben niks te veel gezegd. De kleur blijft inderdaad heel erg lang zitten. En dat niet alleen, het blijft ook gewoon mooi!


Op bovenstaande foto heb ik de donkerrode kleur ongeveer 12 uur op gehad. Alleen aan de binnenkant van mijn lippen is de kleur iets afgesleten. (Nog wel iets meer dan dat je op de foto kunt zien.) Maar het zit toch nog steeds goed genoeg! Ik ben meer dan tevreden! Ik heb gegeten, gedronken en heel wat zoenen gegeven op de verjaardag waar ik was. Niemand had rode wangetjes en mijn lippen zagen er nog mooi uit!


Op deze foto heb ik ook nog even de roze kleur op om aan jullie te laten zien.


Ik kan niet anders zeggen dan dat Rimmel zijn belofte waarmaakt. De kleur blijft inderdaad lang zitten en ziet er nog goed uit ook! Het is niet een product dat ik elke dag zal gebruiken (je lippen worden wel iets droger) maar als je bijvoorbeeld een lange dag tegemoet gaat, waarbij je van te voren weet dat je weinig tijd hebt om eventueel je lipstick bij te werken, dan is dit echt helemaal te gek!

De Rimmel London Provocalips zijn te koop voor €11,99 bij diverse drogisterijen.

Liefs,

Maaike

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.