woensdag 9 september 2015

Combi-Review L’Oréal Paris SublimeBronzeEen bleek koppie en lichtgevende benen. Ik heb het eigenlijk altijd en het hele jaar door. Hoe vaak mij al niet is gevraagd: ‘Ben je soms ziek? Je bent zo wit!’  Maar ik ben niet ziek, ik word gewoon niet bruin. Ik smeer mij ook altijd in met een hoge factor, want anders verbrand ik alleen maar. Ik vind het eerlijk gezegd wel prima. Ik ben nou eenmaal zoals ik ben. Maar toch is een kleurtje soms best leuk! Onder een rokje bijvoorbeeld met blote benen. Handig om het verschil tussen armen en benen een beetje te compenseren ;-) Ik heb drie (eerlijk gezegd twee, maar dan moet je maar even verder lezen) producten getest die mij een bruin kleurtje zouden moeten geven. Zelfbruiners en ik zijn meestal geen goede combinatie. Kijk je mee of dit wel wat voor mij is?
Ik begin met voor mij een verassend product. Namelijk een BB cream voor je benen. Ik ben gek op BB cream voor het gezicht, namelijk toch een beetje dekking maar dan wel door middel van een product met verzorgende bestanddelen. Dit product is net zoiets, alleen dan voor je benen.
L’Oréal zegt dat deze BB Summer Legs direct zichtbare imperfecties vervaagt en dat je de gehele dag bruine benen hebt, zonder dat deze uitloopt. Aan het einde van de dag kan je de BB Summer Legs er gewoon afwassen met water en zeep. Klinkt best leuk!


Op de bovenstaande foto heb ik het product op mijn hand gedaan. Zoals je ziet is het best dik en best een beetje donker van kleur.


Ik heb het natuurlijk ook op mijn (onder)benen getest.Niet lachen! Maar dit is toch echt bizar. Ten eerste, wat een enorm kleurverschil. Ten tweede is dit veel en veel te oranje/donker voor mij (in het echt gewoon enorm oranje). Het klopt gewoon totaal niet bij de rest van mijn lijf. Nee, ik vind het echt niks. Het bedekt wel mijn aders en blauwe plekken, maar de kleur ‘natuurlijk bruin’  zoals op de flacon staat is bij mij van alles behalve natuurlijk. Gelukkig kon ik het er weer goed afwassen!


We gaan door met de SublimeBronze, een zelfbruinende frisse gel voor een natuurlijk gebruinde huid. In tegenstelling tot de BB Summer Legs, is dit product wel een zelfbruiner. Je hebt er dus langer plezier van dan 1 dagje en je kan doormiddel van het aanbrengen van meerdere laagjes de kleur zo donker maken als je zelf wilt.


Zoals je op de bovenstaande foto kunt zien is het een doorzichtige gel. Ik heb deze gel op mijn benen gebruikt en de eerste keer zat ik helemaal onder de vlekken. Ja, ik ben nou eenmaal een ‘zelfbruiningsnoob’. Ik heb toen bij de Primark een handschoentje gekocht, speciaal voor het aanbrengen van zelfbruiner en toen ging het al een stuk beter! Ik moet zeggen, de gel smeert makkelijk uit en is een beetje zoetig van geur. Wel lekker! Het duurt wel even voordat het plakkerige gevoel na het aanbrengen weg is. Dat vind ik wel jammer. Je moet dus echt wel even wachten met aankleden. Ik heb geen foto van het resultaat omdat je op de foto’s die ik had gemaakt helemaal geen verschil zag. Maar in het echt zag ik het duidelijk wel. Wat ik hier zo fijn aan vind is dat je de kleur kunt opbouwen. Dus in tegenstelling tot de BB Summer Legs, is dit product ook geschikt voor mensen met een hele lichte huid.


Door met het volgende product. Een droge, zelfbruinende gezichtsspray. Zoals ik eerder al had geschreven komen er in deze review drie producten aan bod, maar heb ik er van de drie maar twee getest. Want in alle eerlijkheid…. Ik durfde niet! Als ik met rare vlekken of oranje benen rondloop (wat dus ook gebeurde tijdens het testen van bovenstaande producten) dan interesseert mij dat niet zoveel. Dan trek ik namelijk wel gewoon een lange broek aan. Maar in mijn gezicht… Ik was zo bang voor rare vlekken dat ik het niet heb aangedurfd. Daar ben ik dan denk ik toch te ijdel voor. 
L’Oréal zegt dat je door middel van de microverstuiver je gezicht op een gelijkmatige manier kunt bedekken en dat je het vervolgens niet hoeft uit te smeren. Als tip geven ze nog wel dat je de overtollige spray met een wattenstaafje van je wenkbrauwen en haarlijn kan verwijderen. Klinkt allemaal leuk, maar ik als zelfbruiner beginneling durfde het echt niet aan. Sorry!


Ik geloof dat zelfbruiningsproducten en ik toch niet zo snel goede vriendjes zullen worden. Ik vind het een gedoe en alhoewel ik best tevreden ben over de SublimeBronzezelfbruinende gel, denk ik toch dat ik het maar bij mijn witte melkflessen houd!L’Oréal parisSublimeBronze BB summerlegs: €14,99
L’Oréal parisSublimeBronzezelfbruinende frisse gel: €17,49
L’Oréal parisSublimebronze droge zelfbruinende gezichtsspray: €9,99

De L’Oréal parisSublimeBronze producten zijn te koop bij de drogist.

Liefs,


Maaike

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.