dinsdag 1 september 2015

Herbalife Afval Update 3 #roadtosizeperfectAllereerst sorry dat jullie zo lang op een update hebben moeten wachten. Door drukte en het elke keer uitstellen kwam ik er voor Parijs er gewoon niet meer aan toe. Nou dan doe ik het wel in Parijs dacht ik. En voor je het weet doe ik allemaal leuke dingen en denk je niet meer aan je 'to do' lijstje. Ik zit dan nu ook in de trein terug van Schiphol naar Groningen en kan nu pas de rust een beetje vinden om er een artikeltje er over te schrijven.Allereerst, hoe gaat het met mijn avontuur met Herbalife? Erg goed kan ik je vertellen. Hoewel de resultaten iets minder zijn ( deze vertel ik je op het einde), is week 3 t/m 6 wel een openbaring voor mij geworden. Ten eerste merk ik dat ik het erg goed kan volhouden en dat ik soms ook wel eens een 'cheat meal/day' heb , maar dat ik mij daar erg snel overheen kan zetten en dan weer vol goede moed doorga. Vroeger werd bij mij een cheatday een cheatweek en zo was ineens het hele diëten weg. Daar heb ik nu totaal geen last meer van. Soms eet ik wel iets ongezonder, maar ik pak het gezonde eten en Herbalife ook zo weer op.


Mijn slechtste week was de week dat ik met Noah op de camping zat. Ik vergat vaak mijn tabletten, at niet hele gezonde dingen , ik kreeg in ieder geval niet de juiste dingen binnen. Maar op het moment dat ik terug kwam ben ik de volgende dag ook zo weer gestart en goed aan de slag gegaan. Op de camping kon ik mijn workouts ook niet doen en hoewel ik had gezegd dit te gaan doen werd dit hem niet. Ik voelde me er ongemakkelijk bij om op het grasveld heen en weer te hupsen terwijl de buren je aan zitten te gapen.Ik heb in deze weken geleerd dat ik niet direct in een neerwaartse spiraal moet gaan, maar gewoon direct weer omhoog moet krabbelen. En dit besefte ik mij ook ineens toen ik ging uitrekenen hoe lang iemand anders er over gedaan had om af te vallen. Ik volg namelijk veel instagram accounts (uit Amerika)  die best extreem veel afgevallen zijn , en als ik dan zag dat zij dit in 18 maand hadden gedaan dacht ik : wow dat is snel. Ik ben er dus echt nog lang niet. Maar toen ging ik er eens over nadenken en besefte ik mij dat dit 1,5 jaar is, dat is 78 weken. Ik ben nog maar net 6 weken bezig. Dat is zo'n kleine fractie van hoe lang zij bezig zijn geweest. Toen kwam bij mij de ommekeer dat ik dacht: Ja Silja , je bent niet in 3 maanden alles kwijt. Kleine stapjes en alle beetjes helpen.

Ik vind het dan ook heel fijn dat Herbalife hierin bij draagt, want het is voor mij echt een handvat om door te gaan.


Mijn resultaten van week 5 , 6 en 7:
Ik ben in die weken 0,5 kilo kwijt , totaal staat de teller op 4,7 kilo in 7 week. En ik ben 11,5 cm kwijt in 3 weken , totaal staat de teller op 44cm in 7 week.

Mijn coach zei ook dat ze een halve kilo nog 'ok' (kan beter natuurlijk) vind, want het is beter dan blijven staan of aankomen, zeker in mijn 'vakantie' weken.

De volgende update zal iets sneller komen en dan vertel ik ook meer over hoe ik het doe met Herbalife op reis , want ik heb nu een week camping in eigen land en een vliegreis met alleen handbagage naar Parijs gehad, dus ik vertel volgende keer al mijn tips en tricks..


Ik zou het ook erg leuk vinden om te horen hoe het met jou gaat qua gezond leven en eten, en als jullie nog tips hebben, ze zijn altijd welkom!

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.