zaterdag 26 september 2015

Herbalife Afval Update 4 + hoe neem ik alles mee op reis


Goedemorgen dames , hier weer eens een update van mij. Ik merk dat ik weer wat meer geprikkeld wordt om product foto's te maken en artikelen te gaan schrijven, dus denk dat er binnenkort wel weer meer artikelen te verwachten zijn. Maar vandaag heb ik eerst weer een update voor jullie over mijn afval avontuur. Ik loop iets achter met posten, doordat ik echt een hectische periode heb gehad. Om jullie toch even weer bij te halen heb ik nu een update van maar liefst 4 weken. Dan zijn we gelijk weer helemaal bij. Ik wil jullie eerst wat tips vanuit mijn oogpunt geven over je 'dieet' mee op reis nemen. Want ik heb Herbalife mee genomen op de camping en twee keer mee naar Parijs waarvan één keer met het vliegtuig met alleen handbagage. 

- De voorbereiding is echt heel belangrijk. Echt even uitrekenen hoeveel je overal van nodig hebt in de dagen dat je op vakantie bent. Ik neem altijd iets extra mee, want stel je voor je ineens net wat extra wil of zin in iets hebt. 
- op je 'dieet' blijven tijdens vakantie is moeilijk, geloof mij. Ben daarom ook niet te streng en laat de touwtjes een beetje vieren , maar laat ze niet helemaal los. Want heel eerlijk, mijn laatste week Parijs waren bij mij alle remmen los, en ik moet nog wegen voor die week, maar ben bang dat het dit keer voor mij verkeerd is gegaan. Nu moet ik wel zeggen dat ik ook zoiets heb van: kan gebeuren, we zijn nu weer thuis en gaan er nu weer volop tegenaan!
- Op vakantie moet je rekening houden met producten die je nodig hebt. Zo kon ik redelijk lastig soja melk vinden, maar is dit verder allemaal wel goed gekomen. 
-  Als je met alleen handbagage reist moet je alles praktisch indelen. Zo stopte ik de shakerbeker vol met proteïne- en maaltijdrepen.
- Je repen moet je sowieso ergens in opbergen, want los in de koffer of tas is de kans groot dat ze plat worden gedrukt en helemaal smushie (is dat een woord) worden.
- Voor de heenweg ben je gewoon wat extra ruimte nodig, want ik doe mijn poeder in bakjes. Wil je helemaal ruimte besparen kun je het in zakjes doen, want dit neem veel minder ruimte in beslag, maar ik vind bakjes echt fijner. Op de terug weg kun je de lege bakjes in elkaar doen en bespaar je weer wat ruimte.
- Ik had een klein beetje gedoe op Schiphol bij de douane. Ze wilde toch wel even weten wat ik allemaal voor 'poeders' in mijn tas had zitten en ik moest dus ook echt mijn koffer uitpakken en laten zien. Gelukkig werd bij mij direct geloofd dat het om Herbalife poeders ging. Volgens mij mogen ze het testen op drugs, maar dat is het natuurlijk niet, dus als het goed is moet iedereen het gewoon mee krijgen. Maar heel eerlijk. Als je een 'lastige' douane hebt dan kunnen ze alles van je afpakken, want ik heb in het verleden ook al eens gehad dat ik babymelk poeder van Noah weg moest gooien toen hij nog klein was.
- Ik neem op vakantie maar 1 shakerbaker mee, want je kunt hem gewoon elke keer wassen.
- tijdens mijn eerste week Parijs deed ik heel trouw elke ochtend een workout. Deze zocht ik gewoon op youtube op en zo deed ik wel eens wat van Blogilates of Herbalife met Samantha Clayton. Je hebt hier wel een laptop of computer nodig.


Ik kan nog wel veel meer vertellen, maar het is toch allemaal zelf ondervinden. Zo gaat het bij mij de ene keer ook beter dan de andere keer.  En de belangrijkste tip van mij is wel: Blijf genoeg water drinken. Ik drink gemiddeld zo'n 2,5 tot 3 liter op een dag en als ik een dag geen zin heb in water doe ik er wat calorie-vrije ranja in.

Mijn resultaten van de afgelopen weken:
Ik ben in die weken 4,6 kilo kwijt , totaal staat de teller op 9,3 kilo in 10 week. En ik ben 20 cm kwijt in 3 weken , totaal staat de teller op 64cm in 10 week.

I am happy! Het gaat nog steeds lekker!
Op naar de volgende weken. Deze zullen minder zijn ivm mijn week Parijs die qua voedsel helemaal verkeerd ging. Komt allemaal goed. Ben weer gewoon verder gegaan, zeker omdat ik Herbalife nog steeds erg fijn vind om te doen.
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.