donderdag 3 september 2015

L’Oréal Miss Manga Punky mascara


Dat merken elke keer weer nieuwe innovatieve producten bedenken om te verkopen vind ik best knap! Zo ook deze mascara. Al jarenlang doet iedere vrouw enorm haar best om haar wimpers mooi, vol en lang te laten lijken en vooral niet aan elkaar geplakt te laten zijn. L’Oréal doorbreekt de mascararegels en komt met een Punky mascara op de proppen. Ik heb deze getest!De mascara zit in een mooie glimmende verpakking. Het onderste gedeelte is zwart met goud/geel/groenige letters en bij de dop is het precies andersom. De mascara ziet er wel stoer uit!


L’Oréal zegt dat je door verticale bewegingen te maken met het Mohawk borsteltje (waarom hanenkam?) je perfecte punky wimpers kunt creëren, in een sticky, puntige look. De mascara moet de wimpers ook textuur geven en extra volume. Het is een hard, plastic borsteltje dat eigenlijk best wel fijn werkt.


Nou prima, ik ben het gaan proberen en kan vast verklappen dat ik niet heel enthousiast ben. Op de foto hierboven heb ik één oog voorzien van mascara en het andere oog zijn gewoon mijn eigen (kale) wimpers.


Op de foto hier boven heb ik mijn beide ogen voorzien van een aantal laagjes van deze mascara. Zwart en langer klopt, maar punky kan ik het toch echt niet noemen. Hier en daar zitten er wat haartjes aan elkaar gekleefd, maar dat vind ik er eerder rommelig dan punky uitzien. Ik heb nog even in het persboekje gekeken en daar geven ze als tip dat je met een pincet je wimpers iets meer aan elkaar kunt laten plakken. Heb ik geprobeerd, maar het wordt er niet beter van. Eerder erger!


Ook nog even een FullFace foto. Maar je kan helaas amper zien dat ik überhaupt mascara op heb. Laat staan dat ik er uit zie als een stoere punker!


Nee, deze mascara is het niet voor mij. Het puntige vind ik best een leuk concept en op het persboekje ziet het er ook zeker punky en gaaf uit, maar dan moet het wel gewoon werken en er niet uitzien alsof je een nacht met je mascara op hebt geslapen.

Mocht je deze mascara zelf willen gaan proberen dan is deze te koop bij verschillende drogisterijen voor een bedrag van €14,99.

Liefs,

Maaike

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.