woensdag 16 september 2015

Review Essence ‘allabout vintage’ eyeshadow palette


Volgens mij is er geen merk dat menig beauty meisje zo blij maakt als Essence (en Catrice). Over het algemeen goede kwaliteit, met fijne prijsjes en goed te verkrijgen. Ook de assortimentswissel is altijd weer een momentje. Welke producten verdwijnen er uit de schappen? Wat voor nieuws zullen ze nu weer voor ons bedenken? Elke keer is het weer een feest en kan ik zo een uur in het Kruidvat rondhangen. Ik heb vorige week een aantal nieuwe producten gekocht, waaronder dit allabout vintage eyeshadow palette. Vandaag laat ik je zien wat ik er van vind!
Er zijn een aantal nieuwe oogschaduwpaletten uitgekomen, waar dit er één van is. 
De acht kleuren oogschaduw zijn verpakt in een doorzichtig palette, met daarop in grote letters VINTAGE. Ik snap de naam van dit palette goed! Als het op interieurs aankomt denk ik bij vintage ook gelijk aan bruinige kastjes met veel planten en groenige accenten. Ik vind het dus wel een passende naam! Ik vind het handig dat je doordat het palette doorzichtig is, je gelijk kunt zien welk palette je te pakken hebt (als je er zoals ik meerdere in je bezit hebt). Op de achterkant staat nog wat informatie en een suggestie voor een look die je zou kunnen maken.Laten we het palette is van wat dichterbij bekijken. De rozige kleur links onderin (5) is een matte kleur. De donkergroene kleur rechtsboven (4) is glanzend met wat grove glitters erin. De rest is meer metallic. Op het eerste gezicht ben ik vooral benieuwd naar de twee groenige kleuren rechts bovenin. I love green! Ik heb er even nummertjes ingezet zodat ik zo bij het laten zien van de look makkelijker kan uitleggen welke kleuren ik heb gebruikt.De swatches. De bovenste foto zijn alle kleuren zonder flits en de onderste foto is met flits. Pigment is best goed toch?! Ook de vier wat lichtere kleuren zijn duidelijk te zien en erg mooi. Tijdens het maken van de swatches merkte ik wel gelijk dat de oogschaduws erg zacht zijn en een fijne textuur hebben.

Hier de kleuren op het oog! Op de bovenste foto heb ik mijn ogen open (zoals je natuurlijk zelf ook wel kunt zien) en op de onderste foto heb ik mijn ogen dicht. Ik heb kleur nummer 1 aangebracht onder mijn wenkbrauwbot. Vervolgens heb ik kleur 3 gebruikt op mijn bewegend ooglid en kleur nummer 4 geblend in mijn arcadeboog en in mijn buitenste ooghoeken. Ook heb ik kleur 3 en 4 aangebracht onder mijn onderste wimpers. Vervolgens heb ik met kleur 8 een lijntje langs mijn wimperrand gezet en om het af te maken heb ik kleur 2 in mijn binnenste ooghoeken aangebracht. Ik vind het mooi! Het lijkt ook wel alsof mijn ogen door deze kleuren nog wat groener lijken.


Nog even een foto van dichtbij full-face.


En nog één van wat verder weg.


Conclusie. Ik vind dit echt een te gek palette! De kleuren zijn mooi, niet 14 uit een dozijn en brengen heel fijn aan. Het pigment is goed en ondanks dat de kleuren zo zacht zijn had ik geen last van fall-out. Essence heeft weer goed zijn (haar?) best gedaan en ik kan niet anders zeggen dan dat ik dit een echte aanrader vind!

Het Essence ‘allabout VINTAGE’ eyeshadow palette is de koop voor €3,99 bij het kruidvat.

Liefs,

Maaike

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.