woensdag 14 oktober 2015

Biodermal CC-fluïde met P-CL-E


Biodermal is een Nederlands bedrijf dat al 35 jaar actief bezig is met de ontwikkeling en de verbetering van huidverzorgingsproducten.  Eén van de eerste producten die werd ontwikkelt door Biodermal is de bekende P-CL-E crème. Een crème die doeltreffend werkt voor heel veel huidproblemen. Sinds kort heeft Biodermal ook een CC-Fluïde met P-CL-E crème ontwikkelt. Dat houdt in dat het product de verzorgende bestanddelen bevat van de P-CL-E crème en tegelijkertijd kleine oneffenheden in het gezicht camoufleert. Ik heb dit product getest en ik laat je graag weten wat ik er van vind!Biodermal schrijft dat dit product kleine oneffenheden en roodheid camoufleert, de kleur van de huid opfrist en dat deze crème een natuurlijke, gezonde en egale kleur geeft aan het gezicht. Tegelijkertijd ondersteunt dit product het natuurlijk herstellend vermogen van de huid bij de meest uiteenlopende kleine huidproblemen, zoals een kwetsbare, gevoelig huid en een onrustige, vlekkerige of veeleisende huid.
verder schrijft Biodermal dat de crème een lichte, niet vette textuur heeft en geschikt is voor alle huidtypen en huidtinten.
Dit is hoe de flacon er uit ziet. Ik vind het een beetje ‘lomp’ ogen. Een grote, witte flacon met een etiketje. Niet heel mooi, maar wel doeltreffend. En het is een pompflacon. Dat is natuurlijk altijd top!Zo ziet de crème eruit. Op het eerste gezicht behoorlijk donker van kleur. Ik kan dan ook echt wel zeggen dat dit product niet geschikt is voor alle huidtinten zoals Biodermal beweert. Als je een hele lichte, of juist donkere huid hebt dan is deze crème niet geschikt voor jou. Eenmaal uitgesmeerd op mijn hand zie je er niet heel veel meer van terug. Dit komt omdat mijn handen in verhouding met de rest van mijn lichaam altijd wat bruiner zijn. De geur is wel opvallend. Ik vind het niet vies, maar denk dat je er wel van moet houden. Het is een echte ‘crème geur’. Maar eenmaal aangebracht merk je daar niks meer van. Biodermal zegt dat je het ook als nachtverzorging kunt gebruiken, maar als je geen bruine vlekken op je kussen wilt, is dat niet aan te raden. Beetje gek ook.Zo ziet mijn huid er uit zonder make-up. Ik heb hier en daar wat rode plekjes, vooral rond mijn neus en op mijn kin. Ook heb ik wat vlekjes in mijn gezicht die wat mij betreft wel wat dekking mogen gebruiken.Op deze foto heb ik de CC-fluïde met P-CL-E crème aangebracht op mijn huid met een bufferkwast. Dat vind ik persoonlijk het prettigst werken, maar met je vingers werkt ook prima. Je ziet gelijk dat de roodheden minder zijn en dat mijn huid er egaler uitziet. Wel is de kleur helaas iets te donker. Op de foto kan je het al een beetje zien aan de kleur van mijn nek, maar in het echt valt het helaas nog wel wat meer op.En op bovenstaande foto heb ik ook de rest van mijn make-up aangebracht. Wenkbrauwpoeder, concealer onder mijn ogen, mascara, blush en een peach kleurige lipstick. Eerlijk gezegd ben ik best tevreden. Het ziet er fris en natuurlijk uit en camoufleert waar nodig!Ik vind het echt ontzettend jammer dat de kleur net niet helemaal geschikt is voor mijn huid. Want het product zelf is top! Het ziet er natuurlijk uit en voelt ontzettend prettig aan. Echt een product voor op de momenten dat je iets minder dekking wilt, maar wel je oneffenheden onzichtbaar wilt maken!

De Biodermal CC-Fluide met P-CL-E creme kost €29,99 voor 50 ml en is onder andere bij de drogist te koop.

Liefs,


Maaike

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.