vrijdag 16 oktober 2015

Herbalife Afval Update 5 - Eindresultaat


Say What???? Zijn de 90 dagen alweer voorbij? Jazeker. 90 dagen afvallen met Herbalife zijn voorbij gevlogen. En heel eerlijk het is met ups en downs gegaan, maar het is mij zeer goed bevallen. Ik wil dit artikel niet te lang maken , zeker omdat jullie natuurlijk erg benieuwd zijn naar de eindresultaten. 

Deze leuke quotes kwam ik tegen en vond ik wel erg toepasselijk, want het past erg goed bij me. Ik ben door Herbalife me nu al beter gaan voelen , ben vrolijker en eet veel 'natuurlijker'. Ik eet bijna niks meer uit pakjes en alles wordt vers bereid. 
  

Ik wil ook iedereen motiveren om ook te beginnen als je al een tijd er over na denkt om te gaan diëten. Het maakt mij niet uit met welk dieet, als je maar lekker begint. Het begin is altijd lastig en je zult ook zeker dagen ook niet goed bezig zijn, maar gewoon weer verder gaan de volgende dag. Zo werkt het ook bij mij. Ik heb soms een slechte dag. Soms zelfs meerdere, maar elke keer ga ik gewoon weer verder, niet denken dat het al verpest is. Mijn resultaten van de afgelopen weken:
Ik ben in de laatste twee weken  1,4 kilo kwijt , totaal staat de teller op 10,7 kilo in 12 week. En ik ben op dit moment de tel qua cm een beetje kwijt in , totaal staat de teller ongeveer op 70cm in 12 week.

Hoe gaaf is het om te kunnen zeggen dat je 10,7 kilo kwijt bent in 90 dagen. Ik ben natuurlijk zelf in maart begonnen met Dieet, en ik sta nu op 19,4 kilo kwijt. 


23 pond / 10,7 kilo kwijt met Herbalife!

42 pond / 19,4 kilo kwijt sinds maart 2015

Omdat Herbalife zo goed bevallen is zijn we tot een overeenkomst gekomen om te verlengen met 3 maand. Dat wil zeggen dat ik nog een tijdje door ga met Herbalife en dat het eigenlijk nog niet het einde is en ik gewoon nog een tijdje doorga. Ik hou jullie zeker op de hoogte en ga gewoon door met de updates! 

Verwacht update van mijn kilo's , maar ook tips zoals : wat doe je met een herbalife coach , shake variaties , tips voor de feestdagen en we gaan ook 2016 in, dus hoe doe je dat na de feestdagen en meer!

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.