vrijdag 23 oktober 2015

Makeup Revolution Salvation Intense Lip Lacquers


Sinds kort is Makeup Revolution in Nederland en zoals het nu lijkt wordt het merk steeds meer verspreid over winkels in Nederland. Vandaag laat ik een van mijn veel gebruikte producten van Makeup Revolution zien. De Lip Laquers zijn erg fijn in gebruik, hebben mooie kleuren en blijven goed zitten. Ik laat vandaag 8 tinten zien die ook in Nederland verkrijgbaar zijn. Ik vind de verpakking van de lip lacquers vind ik erg mooi. Ze spreken aan en hebben een mooie roségouden kleur. Hierdoor vallen ze snel op. De verpakking is niet helemaal gesloten hierdoor kun je de kleur goed zien! Wel zo prettig vind ik.  Elke kleur heeft zijn eigen naam en dit vind ik altijd een pluspunt. 


v.l.n.r.: 


De applicator is heel simpel , maar hierdoor prima in gebruik. Ik vind het ook fijn dat er genoeg product op de applicator komt en je niet elke keer weer opnieuw hoeft te 'dippen'. 


 What I Believe , Keep crying for you , You took my love en Keep trying for you 


What I Believe , Ik vind dit persoonlijk echt een milkshake roze kleur. Hij past helaas niet helemaal bij mij, maar leuk vind ik hem wel. 


Keep crying for you , een lekker opvallende roze kleur. Vooral leuk voor lente en zomer!


You took my love , Heerlijk felle bijna fluoriderende roze kleur. Hij wordt wel eens vergeleken met CandyYumYum van MAC. Deze foto's zijn overigens op een andere dag gemaakt dan de rest van de swatches. 


Keep trying for you ,  is een perfect rode kleur die bij erg veel meiden mooi gaat staan. 


Keep lying for you , Velvet rebel , Velvet vamp , Velvet black heart . 


Keep lying for you , mijn persoonlijke favoriet. Ik vind dit een mooie paarse tint die echt heel goed bij dit seizoen past. 


Velvet rebel , ook deze valt onder mijn favorieten. Het is een kleur tussen roze, paars en rood in. Erg mooi!


Velvet vamp , niet helemaal mijn ding, het doet mij een beetje te veel aan Halloween denken. 


Velvet black heart , ik zie op de lippen bijna geen verschil met de vorige variant. Ook dit is niet helemaal mijn ding. Maar vele dames vinden dit op nu een mooie trend kleur. Het is dan wel super om te weten dat ze deze variant verkopen. 


Ik weet niet de exacte prijs in Nederland maar het zal rond de €4/5 schat ik, maar de locaties waar het op dit moment verkrijgbaar is , zijn :
 • Etos Binnendoor 55, Waddinxveen
 • Etos Dikkersplein 13, Hengelo
 • Etos Sloterkade 140 B, Amsterdam
 • Etos Pensmarkt 6, Den Bosch
 • Etos Hoogstraat 191, Rotterdam
 • Etos Voorstraat 20, Franeker
 • Etos Spuistraat 2, Den Haag
 • Etos G. Deynootweg 990, Den Haag
 • Etos Liguster 26, Leidschendam
 • Etos Wethouder Sangersstraat 154, Beek
 • Etos Brusselse Poort 87, Maastricht
 • Etos Gebrookerplein 4, Hoensbroek
 • Etos Pleintjes 111, Veldhoven
 • Etos Mondriaanplein 20, Emmen
 • Etos Triade 4, Assen
 • Etos Emmaplein 214, Zeist
 • Etos Marktstraat 28, Uden
 • Etos Kloosterstraat 21, Blerick
 • Etos Corridor 10, Valkenswaard
 • Etos Wendelaarstraat 1, Alkmaar
 • Etos Rivièradreef 13, Haarlem
 • Etos Binnenweg 15, Heemstede
 • Etos Grote Noord 134, Hoorn
 • Etos Noord Esmarkerrondweg 421, Enschede
 • Etos Grotestraat 82, Almelo
 • Etos Nieuwendijk 182, Amsterdam
 • Etos Hoogstraat 67, Wageningen


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.