woensdag 21 oktober 2015

Rimmel Nude Collection - By Kate Moss


Door Maaike. Als ik iemand een mooie vrouw vind dan is het Kate Moss wel! Het is toch bijna niet voor te stellen dat ze inmiddels de 40 al gepasseerd is. Wat mij betreft nog even mooi als vroeger. Kate heeft al vaker samengewerkt met Rimmel London en nu is daar een nude collectie aan toegevoegd. Zes lipsticks, een lippenbalsem en 5 kleuren nagellak. Genoeg keus voor iedereen lijkt mij zo. Ik heb twee lipsticks en twee nagellakjes gekregen om te testen en die ga ik jullie in dit artikel laten zien.

In totaal zijn er zes lipsticks die allemaal nude achtig zijn. Sommige iets lichter en een ander weer iets donkerder. Soms iets meer peach en de ander meer roze. Zo moet er toch voor iedereen wel een geschikt kleurtje tussen zitten.
Op de site van Rimmel London kan je een foto van jezelf uploaden (of een model kiezen dat het meest op je lijkt) en dan de kleur kiezen waar je benieuwd naar bent. Dan krijg je gelijk een voorproefje van hoe de gekozen kleur je staat. Je kan zelfs kiezen of je de kleur sheer, medium of met full coverage wilt zien. Een leuke gimmick maar swatchen in de winkel is natuurlijk net zo makkelijk!

Dit zijn de lipsticks die ik heb gekregen om te testen #042 en #045. Op het eerste gezicht lijken de kleuren ontzettend op elkaar. Maar #045 is meer roze. Ik verwacht dat die laatste mij beter gaat staan, maar ik laat mij verassen. 
De lipsticks zitten in een leuke (maar wel wat goedkoop ogende) huls, ze hebben een mooie kleur en met de handtekening van Kate erop maakt het de lipstick helemaal af. Wat gelijk opvalt is de geur! Tijdens het aanbrengen vervliegt de geur al snel.

 


Dit is kleur #042 Een beetje peach. Ik moet zeggen dat de lipsticks ontzettend romig zijn en toch ook heel goed dekken. Dat is fijn!  
Dit is kleur #045 Meer roze. Zoals verwacht vind ik deze net iets mooier staan (al is het verschil minimaal van een afstandje). Ook deze is erg romig en dekt goed.

De lipsticks vallen mij zeker niet tegen. Mooie nude kleuren, romig en goed dekkend. Top! De houdbaarheid is door de romigheid niet heel lang, maar ze zijn snel bij te werken. Nu door naar de nagellak. Ook daar heb ik er twee van gekregen om te testen. Ook deze kan je ‘testen’ op de website van Rimmel. Je kan kiezen welke skintone het beste met die van jouw overeenkomt en dan kan je kijken hoe het nagellakje bij je zou staan.In tegenstelling tot de lipsticks hebben de nagellakjes wel namen (vind ik altijd leuk!) Ik heb bare yourself (126) en mystify me (128) geprobeerd.


We beginnen met bare yourself. Een hele lichte huidskleur met een gelige ondertoon. Ik vind de kleur erg mooi en fris staan. Helaas had ik wel drie laagjes nodig om de kleur mooi dekkend te krijgen.


Door met mystify me. Een lichte bruintint die op mijn nagels een beetje taupe lijkt. Ook heel mooi en past wat mij betreft mooi bij de herfst. Van deze nagellak had ik maar twee laagjes nodig om de kleur mooi dekkend te krijgen.


Wat een leuke collectie! Ook al worden we om de oren gegooid met nude, ik vind dit toch een leuke toevoeging. Niet het zoveelste oogschaduw palette, maar mooie romige lipsticks en bijpassende kleuren nagellak. Heel leuk gedaan van Rimmel London (en Kate ;-).

De lipsticks kosten €9,99 per stuk en de nagellakjes kosten €6,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen.

Liefs,


Maaike

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.