maandag 19 oktober 2015

The Body Shop - Honey bronze


Hello ladies! Ja helaas we moeten er toch echt aan geloven... Onze zomer is nu toch echt aan haar einde gekomen. We slurpen de allerlaatste zonnestralen nog even op voordat de kille, koude en gure herfst weer toeslaat. Vrees niet! De herfst heeft ook zijn charme. Tuurlijk het zal gaan regenen, de zon zal zich steeds minder gaan laten zien en de bomen worden kaal, maar die prachtige kleuren die de herfst met zich meebrengt omlijsten de laatste zonnestralen des te beter. Ik vind het jammer dat de zomer weer klaar is maar ik geniet ook zeker van de herfst. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om op een zonnige dag door het herfstkleurenpalet te lopen in het park. Maar wat te doen aan ons steeds witter wordende huid?!? We willen niet voortdurend zonnebanken en af en toe willen we nu direct ter plekke een oplossing. The Body Shop heeft de perfecte oplossing voor ons in de vorm van hun Honey Bronze collectie. Het is een collectie die je een mooie gebronsde teint geeft voor 1 dag.
Honey Bronze face gel

Deze face gel zorgt voor een subtiele sun kissed look. Met deze gel geef je jouw gezicht een mooie bruine teint en tegelijkertijd geef je haar de verzorging die ze nodig heeft. Het is een transparante lichte bruiningsgel die jouw huid verfrist en onmiddellijk een zongebruinde gloed zonder strepen en vlekken geeft. De gel is olievrij, bevat community fair trade honing en -bijenwas die vochtregulerend werken en jouw huid glad en egaal laten aanvoelen. De geur is heerlijk en voert je mee naar het warme strand.


Ik gebruik deze gel op drie verschillende manieren, het is maar net waar ik op dat moment behoefte aan heb:
- Gemengd met mijn foundation: Meng een stipje van de gel door de foundation voor een egale en dekkende bruine kleur.
- Gemengd door mijn dagcrème of moisturizer voor een egale bruine teint
- Het pure product om bepaalde gebieden te accentueren, bijvoorbeeld op de plekken waar je normaal jouw bronzing powder zou aanbrengen

The Body Shop Honey Bronze face gel - €16,--Honey Bronze highlighting dome


Deze higlighting dome is onderdeel van de nieuwe highlighter lijn van The Body Shop. Deze highlighters geven elke teint een natuurlijke en gezonde gloed. Ze zijn er in de kleuren bronze (Donkere, warmere teint), golden (lichtere teint) en pink (alle teints). De textuur is heerlijk romig en tegelijkertijd ook licht, waardoor ze makkelijk aan te brengen zijn. ik vind dat de highlighter een prachtige subtiele glans afgeeft die de huid heel mooi complimenteert.


The Body Shop Honey Bronze highlighting dome - €10,--


Honey Bronze tinted leg mist

Deze leg mist verzorgt jouw benen en geeft ze direct een mooie gebronsde gloed. De spraydop zorgt voor een gelijkmatige verdeling waardoor jouw benen er mooi natuurlijk bruin uitzien. Deze leg mist bevat geen olie waardoor je een niet glanzende matbruine teint krijgt.

Ik was eerst heel bang dat het zou afgeven, maar dat is gelukkig niet het geval. Vaak wordt ik worteltjes oranje door mijn superbleke huid met soortgelijke producten, dat was met deze leg mist niet het geval. Ik kreeg een hele mooie brons bruine teint op mijn benen. Je hoeft ook niet te vrezen wanneer je het product gebruikt, want het is bij een eventuele fout zeer makkelijk af te wassen.

The Body Shop Honey Bronze tinted leg mist - €20,--


De drie producten aangebracht op mijn arm (de foto is met zonlicht gemaakt):
Hier heb ik de gezichtsproducten gebruikt. Ik vind het een heel mooi en subtiel resultaat en daar hou ik wel van. Het zijn leuke producten en ik denk dat ik vooral de face gel en de highlighting dome veel zal gebruiken deze herfst.

Q: wat vinden jullie van de herfst?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.