dinsdag 27 oktober 2015

The Body Shop - Oils of lifeEmmely - Het was tijd voor luxe voor mijn gezicht en daarvoor heb ik de oils of life set bij The Body Shop gehaald. Deze set bevalt me zo goed dat ik hem echt met jullie moet delen!


The Body Shop heeft op drie continenten drie van de meest waardevolle en krachtige, natuurlijke zaadoliën geselecteerd die sinds de oudheid al bekend staan om hun hoge concentratie aan essentiële voedingsstoffen en uitzonderlijke herstellende eigenschappen.

Uit de Egyptische Nijlvallei hebben ze zwarte komijnzaadolie meegenomen, omdat deze bekend staat om een zeer hoge concentratie antioxidanten. Een van nature hoge concentratie aan onverzadigde vetzuren kan natuurlijk ook niet ontbreken en dit hebben ze gevonden in de vorm van Cameliazaadolie afkomstig van naaldbomen in China. Omega 3 en omega 6 is ook zeer welkom voor ons huidje en dit hebben ze toegevoegd in de vorm van rozzenbottelzaadolie afkomstig uit het Andesgebergte in Chili.

The Body Shop heeft voor zaadoliën gekozen omdat dit de meest geconcentreerde bron bevat van essentiële voedingsstoffen op aarde. Vanuit één enkel zaadje groeit immers een volledige plant. Ze hebben oliën toegevoegd die koudgeperst zijn, dit is de meest zuivere vorm, zodat de meest krachtige eigenschappen behouden blijven en er een optimale affiniteit met de huid zal zijn. The Body Shop geeft aan dat de combinatie van deze oliën een revolutie teweeg gaat brengen in de beautywereld.

Ik heb alle producten uit deze lijn flink uitgeprobeerd en dat vond ik natuurlijk geen straf om te doen...


Oils of life - Intensely revitalising essence lotion

Deze olie gebruik je na jouw gezichtsreiniging en is voor dagelijks gebruik. Het is een krachtige olie-blend die verwerkt is in een unieke tweefasenolie (olie + water, bi-phase). De lotion moet voor direct zichtbare resultaten zorgen en tegelijkertijd wordt de huid voorbereid en geactiveerd voor de volgende stappen in je huidverzorgingsritueel.
Ik vind dat de lotion een heerlijk fris gevoel geeft, dit zal door het water komen dat erin verwerkt is. Mijn huid voelde direct lekker zacht aan, maar plakte niet. Dat vind ik een groot pluspunt, want ik haat plakkerige producten en olieproducten hebben wel vaak de neiging tot plakken.

Intensely revitalising essence lotion 160ml.  -  €16,--Oils of life - Intensely revitalising facial oil
Deze gezichtsolie voor dagelijks gebruik is ontwikkeld om de huid intens te revitaliseren en de tekenen van veroudering zichtbaar verminderen. Helaas moet ik als inmiddels dertiger toch echt gaan geloven in het voorkomen van huidveroudering, gelukkig is er nog niet veel huidveroudering zichtbaar en dat wil ik graag zo houden. Deze olie bestaat uit 99%! natuurlijke oliën waardoor hij heel luxe aanvoelt.
Ik vind het een fijne olie die ondanks de grote concentratie aan olie toch erg lichtgewicht en zijdezacht aanvoelt. Hij trekt snel in mijn huid en ruikt heerlijk. Stiekem vind ik het ouderwetse pipetje in het flesje ook erg leuk om te gebruiken. Het roept fijne oude herinneringen op aan mijn oma. Zij had ook altijd zulke fijne producten.

Intensely revitalising facial oil 30ml. - €35,--
Oils of life - Intensely revitalising gel-cream
Je kunt kiezen voor een cream of een gel cream. De gel cream is de lichtere variant van de cream die de huid eveneens zeer intens revitaliseert. Het is een sterke olie-blend gecombineerd met verhelderende microparelmoerdeeltjes. Deze gel cream is bijvoorbeeld geweldig op de warmere dagen wanneer je een minder zware huidverzorging wilt gebruiken.

Ik vond het verrassend hoe licht en dun deze gel cream is en hoe goed deze voedt en dekt. Je komt in dit geval met een klein beetje een heel eind. Ik vind het zeker een van de prettigere creams die ik ooit heb gebruikt en ik zal hem zeker weer kopen wanneer deze op is.

Intensely revitalising gel-cream 50ml. - €29,--
Intensely revitalising cream       50ml. - €29,--Twin-Ball revitalising facial massager
 
Vanda Serrador (Facialist en bodycare expert voor The Body Shop) heeft een Dance Facial Workout ontwikkeld voor The Body Shop. De dance workout voer je uit met jouw vinger of met de Twin-Ball revitalising facial massager en binnen een mum van tijd voel je je energiek, levendig en stralend en zo zie je er ook uit.


Ik ben normaliter niet van de massageapparaatjes etc., maar ik moet zeggen dat ik deze toch bijna elke dag gebruik. De metalen balletjes zijn heerlijk verkoelend en het voelt echt alsof je huid wordt opgepakt. Als ik mijn gezicht hiermee heb gemasseerd voelt mijn gezicht lekker strak en ben ik zelf heerlijk ontspannen.

Twin-Ball revitalising facial massager - €20,--


Dit zijn hele fijne producten van The Body Shop en ik zou ze zeker aanraden wanneer je jouw gezicht wat extra luxe en verzorging wilt geven.


Q: Gebruik jij ook oliën voor jouw gezicht en welke oliën gebruik jij dan graag?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.