vrijdag 6 november 2015

Essence Liquid Lipstick


Voordat Essence de producten in de winkel had liggen was ik al onwijs benieuwd naar de Liquid Lipsticks. Ik ben de laatste tijd wat meer van de lipgloss, maar ik vind het ook wel weer erg leuk als er een leuke kleur aan toegevoegd wordt. Zeker de combi van goed gepigmenteerde kleuren met een gloss finish sprak mij erg aan. Toen ik deze in het schap zag liggen heb ik er gelijk drie mee genomen om ze voor jullie te proberen. De verpakking is wat simpel en doet niet erg veel. Het is wel grappig om te zien dat het net lijkt of er een lipstick in het plastic zit. De applicator is een klein beetje punt vormig. Ik vind hem prettig aanvoelen op de lippen.


Ik hou van deze nude peach achtige kleur. Ik draag hem dan ook regelmatig, en dan vooral tijden het werk bijvoorbeeld. Hij heeft een wat oud perzik achtige kleur. 


Ook deze is favoriet. Als je net wat spannender wil dan de vorige dan kun je zeker deze nemen. Hij is nog steeds relatief rustig, maar valt wel iets meer op. Ik vind het een erg mooi kleurtje is ik ook graag draag. 


Voor een glossy lipstick vind ik hem erg mooi. Hij is qua kleur goed zichtbaar, maar het is nog steeds geen opvallende schreeuwende kleur. Het is een beetje een gedempte rode kleur. 


Ik vind ze erg fijn in gebruik. Ze hadden van mij nog iets beter en langer mogen blijven zitten, maar ik klaag zeker niet. Het is natuurlijk geen stain en je kunt ze een beetje vergelijken met een lang-zittende lipgloss. 

De Essence Liquid Lipsticks liggen al in de schappen en kosten €2,59 per stuk. Voor die prijs kun je ze zeker een keertje proberen. Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.