maandag 16 november 2015

Herbalife update : Belang van begeleiding tijdens het afvalproces.


Jeetje waar moet ik beginnen. Nadat ik mijn tussentijdse eindresultaat heb gehad was ik in de zevende hemel. Alles ging super, totdat ik met Noah naar Eurodisney ging en ik in de week dat ik Noah niet had elke dag tot 21.00 moest werken. Als ik een dag in de salon werk en ik ben pas om 21.00 klaar , dan heb ik geen puf meer om te gaan koken dus bestelde ik of gooide ik snel wat in de oven. En als je naar Disneyland Parijs gaat is het lastig om goed gezond te eten, want de salades zijn niet mijn ding en zijn vaak ook niet heel gezond door alle toevoegingen. 


Dus tja. Toen vorige week mijn Coach weer langs kwam was het mis. Ik wist het natuurlijk wel, maar ik was verdorie 1,3 kilo aangekomen. Geheel mijn eigen fout natuurlijk. Maar de moed zakt je erg in de schoenen en hierdoor was ik erg aan het kwakkelen qua dieet. Hiervoor is je coach er en die helpt je er goed doorheen. 

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik het niet echt tegen mijn coach heb verteld dat ik er niet helemaal meer lekker in zat, maar dit had ik natuurlijk wel moeten doen. Hier is zij voor natuurlijk. Ingrid is echt geweldig wat dat betreft, want ze pusht je niet en kijkt meer naar de oorzaak hoe het komt dat het niet zo lekker gaat. Maar zij heeft er ook begrip voor als je een off week hebt. Ok, bij mij was het wel 3 week, maar ze gaat er niet over door en motiveert je weer om goed te beginnen. 

Wel merkte ik dat zodra ik wat aan het kwakkelen ben alles fout gaat. Ik drink bijna geen water meer. Pak weer chocolade/koek/snoep en alles wat niet goed is. Waarom kan het alleen maar of goed gaan met zo nu en dan eens een keertje een koekje of helemaal fout gaan. Je merkt dat je in een neerwaartse spiraal terecht komt en je begint je steeds schuldiger te voelen. 

Bij mij komt dan ook nog dat stomme stemmetje in mijn hoofd die zegt : je kunt morgen nog niet beginnen , want je hebt die lekkere cappuccino pepernoten en die lekkere bara nog liggen en het is zonde om dat weg te gooien of kapot te laten gaan.  En dan sta ik in de winkel en denk ik : oh dan kan dit er ook nog wel bij :S 
HOE FOUT!!!! 
Ik heb gemerkt dat ik daar juist een coach voor nodig heb die ik dan kan appen . Zij geeft je die stok die je net dat zetje de goede richting op geeft. 

Nu sinds een aantal dagen ben ik gewoon in het diepe gesprongen en ben ik weer 100% er tegen aan gegaan en goed begonnen! Er liggen nog lekkere dingen in de kast maar daar kom ik niet aan. Bekijk het maar dacht ik. Dan maar een paar euro weggegooid geld, maar ik moet weer beginnen. Geloof mij ik vond het heel moeilijk, want de eerste paar dagen heb je zin in alles , ga je weer 20x per dag naar de wc omdat je ineens weer 2 liter water per dag drinkt en voel je je ellendig en top tegelijkertijd. Mijn maag is al een paar dagen een beetje aan de rommel omdat het ineens denkt 'wat is dit voor gezond gedoe' en ik voel me top omdat ik gewoon weet dat ik het weer goed doe! 


Wat het fijne is aan een professioneel iemand aan je zijde is dat zij goed kunnen kijken naar voeding , beweging en je voortgang. Te snel afvallen is totaal niet goed voor je lichaam en de langzaam of een tijd stil staan is ook niet goed en kan een coach kijken waar het misschien fout gaat. Daarnaast is het voor mij echt een stok achter de deur want je moet toch een beetje een verantwoording afleggen. 

Wat heel erg per coach kan verschillen is hoe ze het aanpakken. Ik merk dat mijn coach Ingrid hier een hele fijne werking mee heeft en geeft je niet een standaard plan of menu maar kijkt echt naar wat er bij jou past. 


Ik wil een frisse start maken , maar ga gewoon door met de telling. Omdat ik weer wat ben aangekomen staat de Herbalife teller op 9,4 kilo en mijn persoonlijke teller op 18,1 kilo. Ik wil aankomende weken wel weer boven mijn Herbalife 10 kilo uitkomen en eigenlijk wil ik ook wel graag die 20 kilo van mijn persoonlijke teller halen. Maar als dat moet zeker wel voor de kerst lukken!

Over twee weken laat ik weten of het gelukt is mijn 10 kilo Herbalife doel te behalen. Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.