woensdag 11 november 2015


Ik vind de lipsticks van MA.C echt helemaal te gek en dan vooral de matte lipsticks. Hoe minder glans hoe beter! Er zijn een aantal maanden geleden nieuwe matte en retro matte lipsticks aan het al bestaande assortiment toegevoegd. Ik heb daarvan de prachtige rode D for Danger aan mijn stash toegevoegd. Is kijken of ik mij er ook ‘gevaarlijk’ mee voel tijdens het dragen. Kijk je mee?
M.A.C omschrijft deze kleur zelf als een ‘brick red.’  Baksteen dus! Maar dan wel een hele mooie baksteen! De zwarte, kogelvormige huls is natuurlijk kenmerkend voor de lipsticks van M.A.C. Toch zou ik het stiekem best handig vinden als M.A.C voor een andere verpakking zou kiezen. Nu moet ik eerst door heel wat lipsticks zoeken om te kijken of ik degene te pakken heb die ik graag wil dragen, en omdat de bovenkant afgerond is, kan ik ze ook niet andersom in mijn bakje leggen om de sticker aan de onderkant te kunnen lezen. Maar aan de andere kant hoort het er ook gewoon een beetje bij en moet ik niet zeuren.


Zoals je op de swatch kunt zien is het inderdaad rood en mat! Ik heb in de winkel alleen op mijn hand een swatch gemaakt, aangezien ik al een lipstick op had. Maar ik was wel gelijk enthousiast en dat ben ik na het zien van deze swatch weer!
So far, so good! Laten we nu is gaan kijken hoe deze lipstick eruit ziet op mijn lippen!Het is een rode kleur, maar je ziet duidelijk dat de lipstick een roze-achtige ondertoon heeft, wat ik erg mooi vind en waarvan ik weet dat het goed past bij mijn huid. De lipstick blijft ook goed zitten en houd het zeker een uur of 5/6 uit. Dan moet ik wel een beetje bijwerken. De lipstick trekt niet in de lijntjes en droogt ook niet heel erg uit. Wel vind ik het fijn om na het dragen van deze lipstick voor het slapen een goede lippenbalsem aan te brengen, want dan word ik ook weer wakker met fijne, verzorgde lippen.Ik vind het zelf echt een prachtige kleur. Een beetje chique maar toch ook wel stoer. Eigenlijk had ik er een shirt met een Bretons streepje bij aan moeten trekken, dat had het helemaal afgemaakt!Ik ben gek op deze ‘’baksteen’ lipstick van M.A.C en heb deze dan ook al vaak gedragen!

De producten van MAC zijn verkrijgbaar bij verschillende Bijenkorf en Douglas filialen en natuurlijk online via de website.  
De lipstick kost €19,50.


Wat is jouw favoriete kleur lipstick?

Liefs,


Maaike -x-

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.