zaterdag 14 november 2015

Makeup Revolution Blushing Hearts & Goddess of Love (I heart makeup)


Eerst kwam Makeup Revolution in Nederland in een aantal filialen van Etos, Daarnaast verkoopt het Kruidvat ook wat kleine dingen van het merk en nu heeft Trekpleister zich aangesloten bij het groepje en komt het met een aantal producten uit de aparte lijn van Makeup Revolution , de I heart makeup collectie. Bij deze producten horen onder andere deze drie Tripple Baked Blush/Highlighters. Kijk mee naar een kort review en indruk van deze blushes. De Tripple Baked blushes en highliters zitten in leuke speelse verpakkingen. Het product zelf is in de vorm van een hart, en is van hard karton. De kans is hierdoor dat het wat sneller beschadigd raakt, maar ik denk dat dit wel mee zal vallen.

Je ziet dat de blushes in een roze verpakking zitten en de highlighter in een witte. Beide hebben accenten van goud en paars en het spreekt hierdoor de jonge meiden en jongvolwassen wat meer aan dan het wat ouder publiek. Ik zie hier niet zo snel een 40/50 jarige vrouw mee lopen, maar ik kan dit natuurlijk mis hebben.


Ook al worden de twee roze varianten blushes genoemd, ik vind de Peach keen heart bijna een bronzer. De Candy queen of hearts is echt een mooie roze met koraal kleur. De highlighter ben ik helemaal verliefd op, hij heeft namelijk een wat koelere ondertoon maar is niet blauw. Dit zie je zo goed bij de swatches. 


Het formaat ik naar mijn mening echt groot, want ze zijn bijna net zo groot als mijn handpalm. Daarnaast bevatten ze 10 gram en dit is (zeker voor een baked product) erg veel.


Hier zie je de swatches. Ik ben erg tevreden met de kwaliteit, ze voelen zacht aan geven genoeg pigment af en blijven goed zitten.

 

De blushes liggen vanaf nu bij Trekpleister in de winkel en ik geloof dat ze ook rond de €7,99 zijn (de prijs die op de folder vermeld staat is voor de palettes , dus kan het niet met garantie zeggen..)

Q: Wat vind jij van deze kleuren en verpakkingen? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.