maandag 30 november 2015

Spontaan naar DisneyLand Parijs met Noah voor head & shoulders


Ik hou van spontane acties. Mijn broertje mee uit eten nemen , mijn ouders een weekendje weg geven of onverwachts een vriendinnen avond met mijn beste vriendin. Toch merk ik  dat ik net niet lekker spontaan kan doen omdat ik soms wat onzeker ben. Bij mij komt dit soms helemaal niet door iets groots, maar door iets kleins als bijvoorbeeld roos. Je merkt dat je de hele tijd kijkt of je niks ziet en dan gaat de spontaniteit er snel af. Head & shoulders heeft mij hier heel goed bij geholpen. Zo heb ik in het verleden al vaker positief over het merk geschreven. Nu vroeg head & shoulders mij of ik iets spontaans wilde doen met de belangrijkste man in mijn leven. Ik (als alleenstaande moeder) kon alleen maar aan Noah denken die het al jaren over Disneyland Parijs heeft , en zo zat ik vorige maand met Noah in de bus naar Disneyland Parijs. Noah wist tot op de dag van vertrek van niks en was door het dolle heen. Kijk mee naar een foto impressie van onze reis.De ochtend van vertrek vertelde ik Noah pas dat we naar Disneyland Parijs gingen. Nou zijn reactie was onbetaalbaar. Een stuiterbal die letterlijk door de kamer ging. Hij heeft echt van elke seconden genoten en dat gaf mij zo'n voldoening.


Het hele park was versierd in Halloween stijl , echt super leuk! Overal pompoenen , iets griezeligere muziekjes, karakters en aankleding. Disney heeft het super gedaan, want het was totaal niet eng voor kinderen ,  maar had wel de sfeer.


Noah zijn favoriete attractie.


Samen bij het kasteel.


Noah vond de parade ook heel erg leuk. Ik geniet intens van binnen op het moment dat Noah spontaan nar de karakters begint te zwaaien die langs rijden.


Het kasteel zag er bij schemer en donker er onwijs mooi uit! Wat blijft het kasteel toch magisch. Mijn laatste keer dat ik in Disney was ruim 10 jaar geleden.
  

We kwamen Goofey spontaant tegen en Noah is nog met hem op de foto geweest.


We hebben natuurlijk ook de magische afsluitende show gezien. Helaas was mijn batterij leeg en kon ik dus geen foto’s er van maken. Noah vond de show op het kasteel helemaal fantastisch en ik hoorde boven op mijn nek alleen maar oh’s en ah’s .  


De volgende dag zijn we naar het andere park gegaan. Hier hebben we wat meer shows gezien. Noah wilde even met de mega buzz op de foto.
  


Noah mocht van mij natuurlijk wat uitzoeken en koos voor een laser pistool van ToyStory en deze Stitch knuffel. Daar slaapt hij nu iedere avond mee als hij bij mij is.


Helaas was toen het feest alweer voorbij en zijn we de tweede dag begin van de avond met de bus terug naar Nederland gereden.

Voor Noah is dit iets wat hij nooit meer zal vergeten (en ik ook niet) 


Het is zo fijn dat je met head & shoulders totaal niet hoeft na te denken over ongemakkelijke schilvers of irritatie. Ik heb die dagen heerlijk genoten zonder ergernissen dus heb alles met Noah kunnen doen wat hij graag wilde doen. Ik ben volgens mij nog nooit zo spontaan en happy geweest!
Ik kan iedereen aanraden om eens wat spontaans te doen. Als DisneyLand Parijs nou niet haalbaar voor jou is doe dan iets kleins. De kleine spontane dingen maken ook al het verschil!
Ik heb voor deze post niet betaald gekregen. Echter zijn de kosten van de reis naar disney aangeboden door Head & Shoulders.
Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.