About

"Bij Sillysilsil draait het 24/7 om beauty. Hier deel ik met jullie, mijn bevindingen over de nieuwste en/of interessantste beauty producten en mijn uitstapjes naar leuke/informatieve events en persbijeenkomsten. Verder zie je hier af en toe een lekker recept verschijnen, een leuke inspirerende DIY of gewoon een gezellig/spontaan persoonlijk getint artikel. Ook houd ik je wekelijks op de hoogte van welke nieuwe beautyproducten er binnenkort in de winkels komen, en natuurlijk vergeet ik jullie niet af en toe eens flink te verwennen met een leuke winactie. Op dit moment bestaat het team van Sillysilsil uit mijzelf ( Silja ) en 2 vaste schrijfsters waarvan er elke Dinsdag en Vrijdag een artikel online komt. Daarnaast wordt er soms ook een los artikel geplaatst van een gastschrijfster of van meiden die aan het testpanel hebben mee gedaan. Keywoorden die voor Sillysilsil staan, zijn: spontaan, gezellig, inspirerend en laagdrempelig. Maar ook nagellak swatches en complete looks staan centraal. Wat ik wil uitdragen hier is : wees uniek en een positieve inspiratie voor anderen, en doe gewoon lekker je eigen ding. "                                                                                    Liefs Silja 


Wie is Silja:
Ik ben Silja Wiebrands , eigenaresse en hoofdredactrice van sillysilsil.com. Ik ben geboren op 28-05-1988 en dat maakt mij op dit moment 26 jaar. Ik woon al een aantal jaren in Groningen samen met mijn zoontje Noah. Ik ben op 20 jarige leeftijd moeder geworden van het mooiste jongetje van de hele wereld. Ik werd in het laatste jaar van mijn opleiding Sport en Bewegen zwanger. Ik heb mijn opleiding gewoon af kunnen maken en heb net als elke andere student mijn diploma op de normale weg behaald. Nadat Noah op 28-10-2008 ter wereld kwam ben ik kort daarna aan het werk gegaan. Dit vond ik erg leuk om te doen maar het kriebelde toch echt om nog meer te gaan doen en ontdekte toen het wereldje van de beautybloggers. Ik blogte zelf altijd al over mijn persoonlijke gebeurtenissen maar dit lag mij zo dicht bij het hart. Ik hou van beauty en ben altijd al bezig met make-up en verzorging. Dus de combinatie van schrijven en beauty was of alles op zijn plek kwam. Je ziet dat mijn ex nergens meer vermeld staat. Dit komt omdat ik in mei 2013 te horen kreeg dat mijn ex een ander had. Het hele verhaal lees je hier. *klik hier*

Ik ben in september 2010 met de Pabo (lerarenopleiding) gestart omdat ik graag iets meer wilde dan alleen een gymlerares worden op de basisschool. Helaas ben ik met deze opleiding gestopt omdat ik er tijdens mijn eerste jaar er achter kwam dat ik toch totaal niet op mijn plaats daar zat en toch meer mijn droom moest gaan volgen "Beauty". 
Ik ben de opleiding schoonheidsspecialiste gestart in 2011 en heb in juni 2014 mijn diploma als Allround Schoonheidsspecialist behaald. Op dit moment werk ik vanuit huis in mijn eigen salon genaamd Balance2Beauty.

De Site:
Sillysilsil is online sinds maart 2010 en wordt beheerd door eigenaresse Silja Wiebrands. Elke maand groeien de bezoekers aantallen van de site. Heeft u interesse in de aantallen kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier. De doelgroep varieert heel erg en zit gemiddeld tussen de 15 en 55 jaar. Er zijn ook zeker jongere en oudere lezeressen en iedereen van elke leeftijd is welkom. Ik heb helaas nog niks vernomen van mannelijke lezers, maar misschien verschijnen die in de toekomst.. De inspiratie voor sillysilsil.com komt echt uit alle hoeken en vaak ook van mijn eigen interesses of belevingen.

Ik wens jullie veel plezier op sillysilsil.com en voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen via het contactformulier.